marți, 19 august 2014

Danemarca 26 - beautiful people

Azi am început ziua la cardiologie where they have the super cool stuff! Toate variațiile de Fallot si sindroame rare cu MCC-uri.
Dupa prânz m-am delectat cu un pic de nefrologie hahaha si apoi înapoi la cardio. Si acum pot sa ma uit la un echocord fara sa imi soptesc "ce dumnezeu sunt balariile alea?" Acum stiu ca balariile alea sunt arterele pulmonare si stiu care valva e care si in principiu stiu ce se vede pe ecran. A trebuit sa vin in Danemarca pentru asta. Sa găsesc un om binevoitor care sa ma lămurească in 10 minute cu calm si rabdare si cu drag ce nu m-au lămurit altii in 5 ani. Mulțumesc. Nu am sa o uit pe "lady" de la spiridon care facea echocorduri de 7 ori pe zi si pe care am întrebat-o "ce e aia?" si parca nici nu existam in cameră. Mi-am adus aminte azi de ea... asa inevitabil cand Jesper mi-a zis "I'll do an ultrasound and you are very welcome to join."

Si tot azi mi-am dat seama ca nu sunt proasta la hemato ci doar nu am stiut sa sistematizez buletinul de analize. Si cand Mimi mi-a spus "that's the beauty of hematology, you don't have to see the patient to know how they're doing" m-am gandit "haha, because you're smart!". But I could see that beauty today.

Despre Henrik sunt multe de spus dar he's a tiny man with such a big heart! Si gătește bine :) ne-a invitat azi la cina. Si la un examen :)) ok a fost de bun simt, m-am panicat degeaba, Yukie a avut dreptate, I worry too much. :))

It has been another happy day in happy land but can you feel the ending depression making its way in? My heart was full for 3 weeks now it's dark and empty.

I will go back and ignore as they ignored me for 5 years. I am a hundred times better than I was a month before but the selfish people won't get the pride for what doesn't belong to them.

Thanks for the dinner! :)

3 comentarii:

  1. Well done, Ruxi! Stiu cum e sentimentul sa te lumineze cineva intr-o zi cat n-au facut-o altii in ani de zile :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am asa o senzație ca am trecut prin facultate degeaba... imi imaginez ce mișto învață astia aici, ce sistematizat si practic. Si profii sunt acolo chiar ca sa raspunda la intrebari nu ca sa le puna ei sa iti arate ce prost ești :))

      Ștergere
  2. Eu disse: não se preocupe! Alegria! :D

    RăspundețiȘtergere

Have your say: