luni, 29 decembrie 2008

Revelionul cocalarilor, pitzipoancelor... si a tot ceea ce tine de prost-gust.

Sau am putea sa-l numim simplu Revelion Romanesc. Pentru ca in ultimul timp chiar nu mai exista nimic de calitate facut de romani. Parca e o competitie intre cine face cea mai oribila vila, cine arunca cei mai multi bani pe porcarii si cine e mai tare si mai mare la incalcat reguli.
Si sa incep cu concertul de Revelion...ca de la el am pornit.
Printre invitati, se numara si Ali Campbell, fost solist al trupei UB40... Interesant ati zice. Poate, dar sa fim seriosi, Primaria aduce doar fosile care canta moca si de care a ramas doar numele.
Ceilalti invitati: Conect-R, Crazy Loop, DJ Sava, Alex, Fly Project si Ro-mania (sursa: ziaruldeiasi.com) si puteti sa ma faceti inculta... dar eu nu am auzit in viata mea de ei. (Sau simplul fapt ca ai un "DJ" in fata numelui te face automat faimos? atunci na'... DJ rxndra, daca vreti autograf ma anuntati.)
Un simplu "sărci" pe minunatul Youtube imi confirma banuiala... Niste amarati norocosi ca au gasit (probabil pe odc/torrent bla bla bla) un programel care "mixeaza, face si drege" si creeaza niste sunete peste care se suprapun urlete si ragete, modificate in functie de locatia concertului. (BUNA SEARA IAAAAASI MAINILE SUUUS, SI UN', DOI, TREI!)
Evident ca vor fi o gramada de oameni "cool" care vor merge si vor fi dati pe spate in timp ce vor tine telefoanele pe sus balanganindu-si mainile inainte si inapoi pe muzici lesinate si apoi vor da din cap entuziasmati cat de frumos comunica Fly project cu publicul. (MAI TAAARE IAAASI!)
Si astfel Nichita se va pupa singur in oglinda ca a mai facut o treaba buna, la fel cum a facut si de zilele Iasiului cand a adus niste trupe vai de capul lor..."pentru ca ii plac lu' mama". Pai bine, astia de revelion i-a adus pentru bunicul lui?

Sunt curioasa... cand va face ceva Primaria pentru evolutia orasului? Dar ceva realist si cu adevarat profitabil.Si nu mai vreau sa aud de exemplul "Palas" - e cea mai mare prostie facuta vreodata de om!
Voi, cei care ati votat minunatiile de Simirad si de Nichita...(si nu numai!)Unde sunteti cand darama Stadionul?Cand au extins deja mastodontul de Mall in care se gaseste doar marfa de bazar la preturi de Oxford Street?Cand apar din ce in ce mai multe prostii in jur si din ce in ce mai mult prost-gust!
M-am saturat sa va aud ca "au murit oameni la revolutie ca sa putem noi alege si ca sa traim noi mai bine!" Dar bietii oameni daca stiau pentru ce se sacrifica va jur ca nu o mai faceau. S-au sacrificat pentru un viitor popor de pupincuristi, de manelisti si de nepasatori.
"Las' ca merge si'asa!"
... ... ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Have your say: