marți, 3 februarie 2009

Coca+Pitz=LOVE

Personaje: Cocalar, baiatu' din cartier
Pitzipoanca, iubita lui Cocalar.
Locatie: Intr-un oras din Romania, in zilele noastre.

bzzzz-tarr-bzzz- tarr-bzzz tarr tarr. (Mesaj pe telefonul cu camera de 4 Megapixeli, cu redare mp3 si altele. Sunetul este intotdeauna la volumul maxim si nu lipsesc vibratiile. Tonul de apel poate fi: 4anotimpuri-de vivaldi-pentru pitipoancele cu "stil" sau ultimul raget a lui Gutza- pentru pitipoancele get-beget)
citeste mesaj: Coca o invita la o şaormă in mall.
Si astfel Doamna Pitz se pregateste de mers in mall. Isi pune pantofii aurii cu varf, isi acopera celulita cu o pereche de ciorapi, pune o bluza de elastan care se strange duios peste straturile de tesut adipos, si trece la machiaj. Trei sferturi de tub fond de ten. Se gandeste...am bluza alba, pantaloni negri, pantofi aurii...hmm la ochi merge verde, sau roz. Nu se poate decide si le pune pe amandoua. Dar vai...nu mai are decat jumate de tub de rimel. Apoi aplica rujul roz, conturul căcăniu, si luciul. Mai toarna jumate de sticla de parfum de trandafiri si e gata.
Inainte de a pleca ia geanta, pardon valiza, de lac, alba, pune pekinezul (ca ea nu e Paris Hilton sa care un chihuaha), fardurile, telefonul...la asta se razgandeste si il lasa deoparte ca il cara in mana...pana se intalneste cu Coca al ei mai asculta niste muzica la difuzor.
Pregatirea lui, consta doar in a-si pune aceeasi pantaloni mulati pe genunchi (adica pe fund, dar ei par a fi modifcati genetic, in ultimul timp vad ca pe acolo le sta fundul la pantaloni) si o camasa de la Ahmani (nu n'am scris gresit...e Armani ala din bazar) si nelipsitii papuci de lac cu 3 numere mai mari, iar daca pui si botul cu vreo 5. Evident, pana ajunge la iubita lui asculta si el la difuzorul caramizii ceva "muzica".
In sfarsit, se intalnesc: Muah-Muah, "vaaai iubi tine si mie geanta asta ca imi rupe umarul". Coca este din fire un gentleman asa ca ia minunata valiza alba, de lac si si'o atarna de gat, sau o balangane tacticos de pe o mana pe alta. Drumul pana la mall e lung asa ca se iau de mana si asculta muzica la difuzor. Ajung in mall, Pitz abia se tine ca aluneca pe gresie, si pana ajunge la baie sa isi refaca machiajul, Coca al ei face comanda la doua şaoarme cu multa maioneza.
Le devoreaza si merg inapoi spre casa, fericiti.


Acesta este un pamflet, si nu trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele de mai sus nu este o coincidenta.
Inspiratia am regasit-o in viata de zi cu zi, in orice loc, la orice ora. Simteam nevoia sa impartasesc bucuria existentei acestor fiinte.

4 comentarii:

Have your say: