joi, 21 august 2014

Danemarca 28 - stargazing

Porci cu sosete. In Dk ai voie sa te faci chirurg specialist dupa ce ai învățat sa faci operațiile pe porci. Vii. Sub anestezie generala. Studenții care au pauza de studii un an (un an in care fac cercetare in laborator) se ocupa cu ținutul porcilor in viata cât medicii bibilesc laparoscopic sau cu porcul deschis. Pentru laparoscopii au monitoare HD. Dupa ce termina, porcii sunt sacrificați apoi deschiși sa vada exact cat de bine au lucrat.
And that was one cool thing today.
Other cool things... more cool nephrology stuff, endoscopii, un sindrom Angelman. Apoi un pic de sniff sniff goodbye is hard to say...

Dupa un pui de somn, mi-am luat ramas-bun de la fete cu un cocktail roz si multa palavrageala (ca intre fete, na!) apoi am plecat spre casă. I will miss each and every one of them dar cel mai mult Lucia si Marta. Si Yukie overdosing on happy pills. Poate când o sa creștem mari o sa ne vedem la un congres de pediatrie undeva in lume.

Afara e senin si mi-am înghețat fundul o ora holbandu-ma la stele. Dar cand a fost ultima oară  cand am vazut calea lactee si stele cazatoare pe cer? Acum 5 ani am vazut stele cazatoare. Calea lactee... cand eram mica, în creierul muntilor, la Brodina.
Așa ca am ignorat vântul care îmi batea prin urechi si haine si brrr inca il simt! Am pus mana pe trepied si... o sa văd eu acasa ce stele am pozat. :)

Noapte bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Have your say: