sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Aceitunas aliñadas




Masline marinate sa mearga la flamenco. Ca de ieri am chef de flamenco si mi-e dor de Spania.

De fapt nu chiar marinate. E o reteta mai veche de care am uitat si n-am facut-o pana acum.

  • Masline
  • Ardei rosu
  • Ardei iute
  • O lingura de ulei de masline
  • Patrunjel, marar (da, mananc si eu marar, mai rar dar mananc), oregano si cimbru.
  • 3 -4 felii de portocala - acra.
  • sare
  • otet daca vreti, eu n-am vrut.
Ardeii si portocala se taie marunt se arunca peste masline, se mai pune o mana de verdeata si se amesteca cu ulei. E tare bun pe paine prajita, ca aperitiv, ca mic-dejun, ca cina, ca gustare, ca ceva de pus langa altceva, cum vreti voi.
Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Have your say: