marți, 20 ianuarie 2009

Ma enerveaza...

Avand in vedere ca este ora 9 si eu am de scris la spaniola, este previzibil un blog.
Si ce ma enerveaza? Pai sa fac o lista scurta, cu primele lucruri care imi vin in minte:
1) oamenii care traiesc dupa liste si reguli, fac chestii ca asa trebuie si este bine doar ca sa iti arate cat sunt ei de seriosi si cat te incult esti tu, au pretentia ca tu sa fii serios, fac planuri cu o saptamana inainte, iar cu o zi inainte de data finala iti spun ca trebuie sa faci cu totul altceva si ca daca nu te pregatesti suporti consecintele.
2) pitipoancele/ cocalarii cu telefoane cu mp3. (pot sa asculte si Mika si Jazz si orice ca nu ma intereseaza! nu vreau sa va aud 24/24h sunetele care ies printr-un difuzor facut pe vapoare in China!)
3) ca youtube imi spune de ceva vreme la o gramada de clipuri: This video is not available in your country.
4) managerii si business-people care dupa o facultate amarata de 3 ani, ies mari experti in crize financiare si alte abureli si se flutura in fata ta de fraier care faci medicina/arhitectura sau orice altceva serios (adica intr-un domeniu in care se foloseste creierul) si care in cele mai multe cazuri sunt cocalari/pitipoance "sub acoperire".
5) ma enerveaza sistemele de operare setate in limba romana! si ma enerveaza inaptii care ajung la un liceu teoretic "cu pretentii", la profil filologie si nu sunt in stare sa traduca: I phoned him yesterday, sau, parafrazand o minte stralucita: became bored out of his head = s-a plictisit de creierul sau.
6) toate fosilele ajunse la catedra care debiteaza aberatii si care mai au pretentia sa fie platite bine pentru frecarea mentei.
7) GUVERNUL ROMANIEI

8) si...daca nu v-ati prins pana in final ma enerveaza prostia!


nda...acum ma intorc la variantele mele de examen ca decat sa stau si sa ii explic maine medicului de familie ce-i aia tranzit intestinal mai bine stau pana la 1 si invat.

Un comentariu:

Have your say: