joi, 11 martie 2010

Alte peripetii

Una scurta de data asta ca mi-am adus aminte si m-a facut sa rad.
De data asta pe mealagurile noastre. Petrosani. Evident...toate pensiunile ocupate si rezervate...asa ca ne-am cocotat pe munte la un hotel de smecheri. (invatatura de minte, de acum impachetez si cortul). Si trebuia sa si mananc o data. Asa ca am mers la restaurantul hotelului. Decor smecher, doamne in puf si tocuri in stanga si in dreapta... meniu cu multi de "0" (era inainte de era RON). Asa ca fiind la "dieta" am luat o salata, si tata alta salata.

Vine in restaurant un african. Bestial la prima vedere...dar imbracat intr-un prosop si incaltat cu niste slapi de guma... Se aseaza, ia meniul...il lasa... scoate telefonul, si cu un "zvac" arunca un slap sub masa, ridica un picior pe scaun si incepe sa se scobeasca intre degete.

Intre timp vine sa ne ia comanda un nene. Adica un marlete cu panatalonii stramti, si papucii cu 3 numere mai mari. Ca fapt divers si de conversatie il intrebam daca domnul de alaturi a coborat de la dus direct in restaurant.
Marletele cu ochii mari: Cuuuuum?! dar stiti cine e dumnealui?
noi: ?!
Marlete: E arbitru federal la UEFA.
Tata: (nota 10 pt asta): Ce-i UEFA?
Marlete: ............ un club de fotbal. (rolls his eyes)
Pleaca.

Ia comanda domnului arbitru... ii aduce mamaliguta cu branza, ciorba, desert...si dupa aduce si salatele noastre. (adica telina rasa cu morcovi rasi)

Asa ca luati aminte ce-i UEFA daca nu vreti sa muriti de foame.

alte peripetii Danemarca
Craciun
Paste